Bujtina

Agrobujtina Alpeta

Agrobujtina Alpeta
 Fshati Roshnik ndodhetrreth 25 minuta jashtë qytetit të Beratit.
Një peizazh me kodra pjellore, kodrina që shpërthejnë me
ullishte dhe vreshta, kjo zonë është pikërisht ajo që bie në
mendje kur dëgjoni fjalët "vend i verës".


Vendndodhja: Q
ender Roshnik

 Facebook: https://www.facebook.com/Agrobujtina-Alpeta-2198504157145621/

Instagram: https://www.instagram.com/p/B6-9MicAH54/

Kontakt: 0695738823

Web: alpetawinery.com

Image may contain: sky, house, tree and outdoor

 

Image may contain: food

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *