Bujtina

Bujtina Berishta Theth

Bujtina Berishta Theth

Shtëpia e Fran Breishta ndodhet në qendër të fshatit malor të Thethit. Shtë një shtëpi karakteristike me dy kate, me gjashtë dhoma, e ndërtuar me gurë dhe ka një çati prej druri. Dyshemetë dhe tavanet janë bërë nga pyje. Filloi aktivitetin e saj si shtëpi pritëse në vitin 2008. Vizitorët e parë ishin nga vende të ndryshme, posaçërisht nga Gjermania, Polonia dhe Republika eke. Tani turistët vijnë nga të gjitha vendet e Evropës, madje edhe nga Amerika dhe Azia.

Shtëpia ofron akomodim, shërbim lavanderie, ushqim biologjik dhe tradicional, kampe, aktivitete sportive, lojëra tradicionale, miqësi dhe një pamje shumë të bukur të fshatit.Ajo gjithashtu ofron shoqërim për të vizituar të gjitha tërheqjet e fshatit. Ne thjesht nuk bëjmë biznes, ne ndajmë me ju historinë tonë, traditën tonë, jetën tonë dhe emocionet, dhe ne jemi vërtet krenarë për ta bërë atë.

Vendndodhja: Rruga Nikgjonaj 22, Theth, Shkodër, Albania

Facebook: https://www.facebook.com/BujtinaBerishtaTheth/

Instagram: https://www.instagram.com/bujtina_berishta_theth/

Kontakt: 068 205 7576

Email:   bujtina-breishta@hotmail.com

Image may contain: sky, mountain, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: mountain, outdoor and nature

Image may contain: house, plant, tree, sky, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: indoor

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *