Bujtina

Guesthouse Adriatiku

Guesthouse Adriatiku

Gusthouse Adriatiku është rinovuar dhe mobiluar për t'u ofruar vizitorëve strehim të rehatshëm ndërsa qëndrimi në pikëpamjet alpine mund të shijohet nga malet. Në kopsht, familja kultivon fiq, rrush, domate, fasule, kungull i njomë, dhe perime të tjera të freskëta që u shërbejmë mysafirëve tanë.

Vendndodhja: Tamare,  Shkodër, Albania 4300

Facebook: https://www.facebook.com/1Lucie777/

Instagram:  Guesthouse_adriatiku

 

Kontakt: 069 301 9810

Email:   cekajlucie0@gmail.com

 

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Image may contain: food

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting, people eating, table, food, outdoor and indoor

Image may contain: one or more people, mountain, grass, sky, outdoor and nature

Image may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

 

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *