Bujtina

Guesthouse Kris

Guesthouse Kris

Bujtina 'Kris' ndodhet në zemrën e kështjellës së Beratit në një nga historite e qytetit më të vjetëra në Ballkan. Shtëpia i përket shekullit XVII-XVIII dhe ndodhet midis shumë kishave bizantine dhe shumë afër Muzeut Arkeologjik. Pozicionimi i shtëpisë, është një avantazh jo vetëm për afërsinë e saj në vendet kryesore dhe kishat që duhen vizituar në kështjellë, por edhe për mjedisin  relaksues përreth. Në Veri dhe Lindje shtëpia kufizohet nga ndërtesat tipike të kështjellave në vazhdimësi dhe në pjesën perëndimore dhe jugore nga natyra e mrekullueshme, fushat me pisha. Me një kopsht të thjeshtë dhe aq të njohur brenda mureve të shtëpisë, mjedisi është zgjeruar më tej në natyrë duke ofruar mundësi për: piknik në fushat afër, çiklizmit, futboll amator, duke ecur ose shijuar një kafe, ndërsa po ndjen ndjesinë që vjen nga pishat dhe duke dëgjuar natyrën dhe tingujt e zogjve. Deri në fillimet e saj që nga viti 2007, Bujtina ofron një habitat relaksues dhe shumë miqësor jo vetëm nga stafi, por edhe nga panorama përreth. Një kujdes dhe vëmendje e veçantë i kushtohet akomodimit dhe shërbimit, për të gjithë mysafirët tanë.

 

Shtëpia Kris Guesthouse, ka ndërtesë dykatëshe. Në katin e parë i cili është gjysmë nëntokësor është vendosur një dhomë. Rivendoset kohët e fundit me të gjitha kushtet e nevojshme për akomodimin e një familje standarde (për tre persona). Kjo "Shtëpia Brenda Shtëpisë" përfshin një mini-sallon me një zjarr dhe shtrihet më tej me një dhomë e cila përmban një krevat dopio dhe një të vetme. Në katin e dytë, një hyrje është e organizuar me dy dhoma të veçanta. (Kapaciteti 5 persona) Një hyrje tjetër në katin e dytë është e mobiluar me dy krevate marinari (me kapacitet 4 persona) Kjo hyrje ka tualetin e ndarë nga dhomat e tjera. Kjo pjesë e shtëpisë ka edhe një dhomë leximi e cila përbëhet nga një tryezë dhe një llambë leximi.

 

Vendndodhja: Rrugica PANAJOT HAXHIMIHALI, Berat, Albania

Facebook: https://www.facebook.com/guesthousekris/

Instagram: https://www.instagram.com/guesthouse_kris/

Kontakt: 069 540 0979

Email:   guesthousekris@gmail.com

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *