Bujtina

Hotel "Bujtina e Bardhe"

Hotel

Bujtina e Bardhe është një hotel i vogël në zemër të Korçës pikërisht prapa Katedrales Kryesore. Një vend i bukur dhe i kendshem për të qëndruar për të gjithë ata që vizitojnë qytetin.

 

Vendndodhja: Rruga "Spiro Ballkameni" Mbrapa Katedrales. TEL +355672005015 Korçë, Albania 7001

Facebook: https://www.facebook.com/BujtinaeBardhe/

Instagram: https://www.instagram.com/bujtina.ebardhe/

Kontakt: 082 246 049

Image may contain: house, sky and outdoorImage may contain: bedroom and indoor

Image may contain: table, living room and indoor

Image may contain: table and indoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *