Bujtina

Marashi Guesthouse

Marashi Guesthouse

Marashi guesthouse është një bujtinë komode, me dy histori, në luginën e ëndërruar të Thethit.

Ofron të gjitha lehtësitë e një shtëpie moderne, shtretër të rehatshëm, ujë të ngrohtë dhe qasje në internet (nëse është e nevojshme), por ka hijeshinë dhe atmosferën e një shtëpie malore.

Eshtë e ngulitur në mënyrë të përkryer në një gur të gurtë dhe ndërkohë shumë të gjelbëruar, ngjitur me lumin Theth. 

Ne shërbejmë gatimin tonë të stilit të shtëpisë, të bërë nga perime organike, të rritura në oborrin tonë. Vizitori gjithashtu ka mundësinë të ndërtojë tendat e tyre në oborrin tonë dhe të flejë nën qiellin e mahnitshëm, i rrethuar nga Alpet mahnitëse shqiptare, dhe mund të dëgjojë tingujt e lumit që rrjedh. Ne premtojmë, se tingulli është magjik! Mund të arrini shumë qendra të nxehta interesante aty pranë, si ato të famshme të Syrit të Kaltër (Syri i kaltër), Vaskat ose Ujëvarat e Thethit. Bujtina gjithashtu mund të përdoret si pikënisje për shumë udhëtime të ndryshme shëtitje në zonë.

 

 

Vendndodhja: Theth, Shkodër, Albania

Facebook: https://www.facebook.com/Marashi-Guesthouse-444529202264594/

Instagram: https://www.instagram.com/marashi_guesthouse/

Kontakt: 069 960 8570

 

 

  

 

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *