Bujtina

Taverna Hotel Iliri - Dardhe

Taverna Hotel Iliri - Dardhe

Ne zemer te fshatit Dardhe, ne nje skenar te paperseritshem ndodhet Taverna Hotel Iliri, nje shembull i mikpritjes dhe kuzhines karakteristike dardhare. E hapur qe ne vitin 2007, ajo ju fton te shijoni qendrimin tuaj ne Dardhe nepermjet nje ambjenti te ngrohte e familjar, nje kuzhine te karakterizuar nga prodhimet e fresketa te zones si dhe u jep mundesine te gjithe pushuesve, turisteve apo ekskursionisteve te njohin kete parajse te vogel e te rralle natyrore dhe kulturore. Taverna Hotel Iliri eshte nje pasqyre, nje ekspozite e vogel e te gjithe veçantive e bukurive te Dardhes, por edhe nje pike veshtrimi ideale drejt nje peisazhi mahnites.
Miresevini ne Dardhe!

 

Vendndodhja:  Dardhë, Korçë, Albania

Facebook: https://www.facebook.com/tavernahotel.iliri.dardhe/

Instagram: https://www.instagram.com/taverna_iliri_dardhe/

Kontakt: 069 212 8541

Web: hoteliliri.com

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *