Ferma

Ferma Amalthia

Ferma Amalthia

Produkte Bio-Organike mund ti gjeni te ne;qumesht dhie,djath,gjalp Dhe sigurisht kecat. Vendndodhja: Emin Duraku, Tirana, Albania Facebook: https://www.facebook.com/Ferma-Amalthia-279647725701658/ Instagram: https://www.instagram.com/fermaamalthia/ Kontakt: 069 523 8253, whatsapp  +355 69 523 8253 Email:  jonazaimaj@ymail.com                ...

Lexo më shumë