Bujtina

Bujtina Dumrea Rubin

Bujtina Dumrea Rubin

Dumrea Rubin Seferan eshte nje nga atraksionet me te reja dhe te bukura te agroturizmit ne vendin tone te bukur.

Ofrojmë ambientin e këndshëm, ushqim të shijshëm dhe të freskët, degustimin e verës së bujtinës tonë, ambjete relaksi për të kaluar natën me dhoma të rehatshme. 
Ofrojmë gjithashtu një shëtitje përgjatë vreshtës dhe pamjen fantastike që dhuron gjithë hapësira e bujtinë, shëtitje në pyllin e marinës dhe shëtitje në liqenet e zonë. 
Gjithashtu dhe fluturim ngritje me balonën tonë të qeshur 😀

Vendndodhja: Belesh, Seferan, Elbasan, Albania 1000

Facebook: https://www.facebook.com/DumreaRubinSeferan/

Instagram: https://www.instagram.com/bujtina_dumrea_rubin/

Kontakt: 069 667 0745

 

 

  

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *