Bujtina

Bee Eco Guesthouse

Bee Eco Guesthouse

Bujtina ofron një atmosferë autentike të kulturës dhe stilit të jetesës lokale. Godinë me stil dhe dekor tradicional, oxhak, ndërtim me gur e dru. Dhomat kanë pamje të lumit dhe natyrës përreth, ku mund të çlodheni, sodisini natyrën e bukur, të argëtoheni apo të mësoni historinë. Në restorantin e bujtinës mund të shijoni një gastronomi të pasur e cila bazohet në specialitete dhe produkte lokale. Ambjenti është perfekt për çifte, familje apo grupe. Destinacioni juaj ideal për të eksploruar gjatë verës.

 

Bujtina “Bee-Eco” ndodhet në luginën e lumit të Shalës, pranë fshatit Malagji, komuna Temal. Mund ta vizitoni: - Nga liqeni i Komanit, me varkë. Në rrugë tokësore mund të udhëtoni nga çdo qytet drejt Vaut të Dejës dhe më pas në Koman, ku udhëtimi vazhdon me varkë për rreth 17km deri në lumin e Shalës ku ndodhet bujtina; - Sipas intinerarit Shkodër – Shosh – Malagji.

 

Vendndodhja: Lumi i Shales, Shkodër, Albania

Facebook: https://www.facebook.com/beeecoguesthouse/

Instagram: https://www.instagram.com/lumishales.bee.eco/

Kontakt: 068 839 9060

Web:  beeeco.business.site

Email:   shalarivereco@gmail.comImage may contain: tree, plant, outdoor, nature and water

 

Image may contain: bedroom and indoor

Image may contain: people sitting, table, plant, tree, outdoor, water and indoor

Image may contain: fire and night

Image may contain: sky, plant, tree, mountain, outdoor, nature and water

Image may contain: mountain, sky, tree, outdoor, nature and water

Image may contain: outdoor, nature and water

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *