Bujtina

Bujtina Sofia Voskopoje

Bujtina Sofia Voskopoje

E vendosur në një fshat të vogël malor të Voskopojës, Shtëpia e Vizitorëve Sofje ofron një restorant dhe një bar që shërben pjatat lokale dhe ndërkombëtare. WiFi falas është në dispozicion në vende publike.

Të gjitha dhomat vijnë me një TV. Disa dhoma përfshijnë një banjo private me dush, ndërsa dhoma të tjera ofrojnë banjo të përbashkëta. Tualetin dhe pantofla falas janë dhënë për të gjithë mysafirët.

Kopshti përreth pronës gjithashtu përmban një tarracë të gjerë ku të ftuarit mund të shijojnë ushqimet dhe pijet e tyre. Argëtimi i mbrëmjes ofrohet gjithashtu në Shtëpinë e Vizitorëve në Sofje. Parkim falas është në dispozicion në vend.

Ne flasim gjuhën tuaj!

 

Vendndodhja: Voskopojë 7000

Facebookhttps://www.facebook.com/Bujtina-Sofia-Voskopoje-1447589565534635/

Kontakt: 069 552 4567

 

Gallery image of this property

 

 

 

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *