Agroturizem

Lajthiza e Vogel Agroturizem

Lajthiza e Vogel Agroturizem

Agroturizmi “Lajthiza e Vogël” ndodhet në lagjet e qytetit të Pukës, duke patur në këtë mënyrë vendndodhjen perfekte për eksplorimin si të qytetit, ashtu dhe të fshatit. Gjatë një shëtitjeje në këmbë në qytet mund të vizitoni parkun e tij që ka një liqen mjaft të këndshëm si dhe një pistë bicikletash, Muzeun Etnografik të Pukës, statujën e Migjenit si dhe fabriken e birres “Puka” ku ju mund të provoni shijen e saj unike.

 

Vendndodhja: Pukë

Facebook: https://www.facebook.com/agroturizemlajthizaevogel/

Instagram: https://www.instagram.com/agroturizem_lajthizaevogel/

Kontakt: 068 577 6571

Image may contain: sky, tree, cloud, night, plant, outdoor and nature

No photo description available.

Image may contain: tree, plant, sky, outdoor and nature

No photo description available.

No photo description available.

 

 

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *