Agroturizem

Restorant Agroturizem Gardenland

Restorant Agroturizem Gardenland

Produkte direkt nga
FERMA JONË
në Restorant Agroturizem Gardenland!

Nga "Ferma Jonë" është një iniciative e re që
ka për qëllim kryesore prodhimin organik dhe
natyral të produkteve ushqimore.

 

 

Vendndodhja: Bushat-Barbullush, Shkodër, Albania 4021

Facebook: https://www.facebook.com/Restorant-Agroturizem-Gardenland-109554210533895/

Instagram: https://www.instagram.com/restorantagroturizemgarden/

Kontakt: 069 206 0524

Web:  http://www.gardenlandresort.com

Email:  info@gardenlandresort.com

Image may contain: plant, table and indoor

Image may contain: people sitting, drink, table and outdoor

Image may contain: people sitting, table and indoor

Image may contain: people sitting, table and indoor

Image may contain: grass, tree, sky, dog, outdoor and nature

Image may contain: food

Image may contain: one or more people, tree, outdoor and nature

 

 

 

 

 

 

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *